bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Prima pagina File sharing Torrente Canale DC Linkuri utile Zero contact

Putem intelege cu adevarat riscurile la care ne expune o retea P2P doar atunci cand le analizam modul de functionare. Vorbim despre retele clasice P2P atunci cand computerele utilizatorilor sunt folosite atat pe post de client, cat si pe post de server si nu exista un server central care sa administreze transferul fisierelor in retea. Uneori, in aceste retele, indexarea fisierelor este inlesnita prin intermediul unor utilizatori mai speciali, care sunt cei mai expusi riscului de a fi actionati in justitie. La instalarea KaZaA, spre exemplu, una dintre setarile implicite ale programului va permite retelei sa considere computerul dumneavoastra ca fiind un „SuperNode“. Un astfel de computer este acela care indexeaza fisierele partajate de computerele altor utilizatori si pune la dispozitia retelei in-dex-ul in cauza. Multe alte programe au aceeasi „facilitate implicita“, iar denumirile sunt diverse.

In cazul programelor de tip Gnutella, functia similara se numeste „Ultra-Peer“. O alta specie este aceea a retelelor P2P hibride, care functioneaza in jurul unui server central ce indexeaza informatia partajata de utilizatori, pentru a putea fi regasita mai usor. In cazul acestor retele, proprietarii serverului central sunt cei mai expusi riscului de a fi actionati in justitie pentru incalcarea dreptului de autor. Practic, informatia stocata in server (catalogul fisierelor si adresele computerelor care le gazduiesc) faciliteaza probarea de catre autoritati a incalcarii legislatiei privind dreptul de autor. In concluzie, daca sunteti un „SuperNode“, „Ultra-Peer“ sau alt gen de utilizator cu puteri sporite, va expuneti unui risc major de a fi actionat in justitie. Alte principii care sporesc riscurile unui eventual proces sunt: numarul de fisiere partajate (de obicei sunt tintiti utilizatorii care „ofera“ in retea un numar considerabil de fisiere) sau tipul de conexiune la Internet.

Incarcarea (limba engleza: uploading) si descarcarea (downloading) sunt termeni asemanatori, descriind transferul de date electronice intre doua calculatoare sau intre sisteme similare. Utilizarea de baza a termenilor consta in verbele: a incarca (to upload), reprezentand trimiterea de date dintr-un sistem local catre un sistem distant, precum un site web, un server File Transfer Protocol (FTP) sau alte sisteme similare si a descarca (to download) inseamna a primi date de la un sistem distant. In general, termenii nu se refera la comunicatia de baza necesara pentru functionarea unui program, incluzand aici si conectarea la un server FTP sau cererea si primirea de date afisate intr-un web browser. In schimb, se folosesc pentru transmiterea intentionata a unui fisier. Prin extindere, termenii pot fi folositi ca substantive. In acest context, o incarcare reprezinta orice fisier care a fost incarcat, indeosebi daca acesta se afla in atentia destinatarului. O descarcare reprezinta orice fisier care este oferit pentru descarcare sau care a fost descarcat. Similar, insa rar folosit, transferul de date de la un calculator distant catre altul se numeste sideloading.
 
Designed, coded, and optimized by Ecs Designs Inc. Copyright ©2007 Zero Network Romania. All rights reserved. Zero Network and Zero Network logo are registered trademarks of their respective owners. All other trademarks are property of their respective owners. Content reproduction is not allowed without prior consent from their respective owners. For any comments, further information or suggestions, please take the time to fill the form available on our contact page. The Zero Hub is available at dchub://brasovzero.bounceme.net
  Radio Inspire Traffic Ecs Designs Freelancing the world